Skolarbete.. :P del 13 av 23.. Bara 511 uppgifter kvar.. HEJJA MIG

Personbeskrivning


Cathrin är en snart ung kvinna på snart 17 vintrar. Hon har ett ganska alldagligt utseende, det mörkbruna håret har ett eget liv och lockar sig lite lagom fint. Huden är vinterblek med några små fräknar på potatisliknande näsan. Smala ögon med obefintliga ögonfransar, ögonen har dock en vacker grön färg som ger karaktär åt hennes ansikte som annars är fruktansvärt tråkigt.

Cathrin är lite kortare än normallängden på tjejer i hennes ålder och kroppsmässig är hon rund och välmående.

På den lilla fritiden som finns kvar efter skolan använder hon för att sova, plugga, träffa kompisar, träna och jobba. Musiken finns ständigt runt henne och hon verkar som gladast då hon är med vänner och får lyssna på bra musik. En stor källa till lycka finner hon när hon ensam eller med en NÄRA vän på en lång promenad i naturen. Hunden är såklart med då.

Riktigt olycklig är hon när familjen är osams eller när hon känner att hon inte räcker till.

Cathrin är en riktigt bra person att prata med när vardagen känns usel, hon finns ständigt där för sina medmänniskor. Så hennes dröm är att få ha det som yrke, att hjälpa andra människor. Hon strävar då efter att ta högskolexamen som legitimerad psykolog. 

Cathrin vet vem hon är och ständigt försöker förbättra sig i allt hon gör. Trots att självförtroende och självkänslan sviktar så står hon ändå stadigt och tappar hon modet finner hon det alltid. Ibland under en sten och ibland uppe bland molnen. Så trots att hon ibland sviktar och önskar att hon var någonannan vet hon alltid vem hon är.

Strävan efter kunskap är stor för henne och även om det går sakta så tar hon sig dit hon siktat. Hon ger sig inte utan strid och med enormt tålamod och stor beslutsamhet så planerar hon att ta sig dit hennes hjärta vill.

Hon anses lätt som kall av dem som inte kommit henne nära, kylan hon sänder ut är dock ett självvalt beteende för att på avstånd kunna avgöra om personen är värdig hennes sällskap och tid. Att lära känna henne tar tid, de få som kommer hela vägen in stannar där tills vare sig dem vill eller inte.
Humorlös är också en egenskap som folk ser tidigt. Dock kan hennes totala avsaknad av humor övergå till ett hysteriskt skratt som smittar av sig på alla som råkar vara i närheten.

Skulle säga att Cathrin är en gammal människa i en ung kropp. Hennes själ har nog vandrat i många kroppar innan den föddes in i hennes.

.




I Am Happy on this piqture..


Kommentarer
Postat av: Rikke

hej catta <3

miss ya too much =/ håller äntligen på att uppdatera min blogg xD du ska förresten snart få dina 100 kr, ja tkr inte om när ja e skyldig pengar till ngn, fast de ligger nog på 250 kr iallt till alla möjligs ;/ men wtf, hur e de me dig? hoppas allt e bra me beben, vill så gärna se h*n när tiden e inne, som sagt ja saknar dig o hoppas snart vi kan träffas.



kramar (L)

2008-07-02 @ 05:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0